WOODNOTES G PANEELIVERHOT

73,00 619,00 

G Paneeliverhot

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

G Paneeliverhot

Mekanismi: G, paneeliverhojärjestelmä (Silent Gliss)
Ominaista: Paneeliverhot soveltuvat erityisesti korkeisiin tiloihin. Verhot valmistetaan tilattujen mittojen mukaan ja toimitetaan ripustusvalmiina Verhojen yläreunassa tarranauha ja alhaalla alapaino.
Koko: Maksimileveys 150 cm. Luonnonmateriaaleista valmistetut kankaat saattavat venyä tai kutistua ilmankosteuden vaihtelun vaikutuksesta.
Suositeltava käyttökohde: koti- ja julkitilakäyttö
Viimeistely: Verhokankaat ovat likaahylkivyyskäsiteltyjä. Projektikohteisiin on mahdollista tilata verhot palosuojattuna. Kankaita toimitetaan myös metri- ja rullatavarana.

Paneeliverhojärjestelmä on saatavilla 2, 3, 4 ja 5 uraisena kiskoprofiilina.

Verhokangas kiinnitetään paneelivaunuun tarranauhalla. Paneeliverhot liikkuvat vetokeppien avulla. Kiskojen väri on valkoinen.

Ilmoita tilattaessa:

– kiinnitys (katto/seinä)

– kätisyydet (oikea/vasen)

– vetokeppien pituus (100 tai 150 cm)

– minimi- ja maksimileveys ja -korkeus

Paneelijärjestelmään tarvitaan:

– paneelikisko

– paneelivaunut

– paneelit

Morning kangas on peittävä, mutta ei estä täysin luonnonvalon pääsyä sisätiloihin. Design Ritva Puotila.

Pystyraidallinen Open Sky kangas ei jätä maisemaa kokonaan ulkopuolelle, mutta siivilöi valoa pehmeästi. Kangas ei ole täysin peittävä. Design Ritva Puotila.

Valo siivilöityy kauniisti ja pehmeästi sisätiloihin Vista verhokankaan läpi. Kangas ei ole täysin peittävä.  Design Ritva Puotila.

Cloud-kankaan rakenne siivilöi valoa kuin pilvet, alati muuttuvana. Kankaan erilaiset ominaisuudet tulevat esille riippuen vuorokauden ajasta: valo ulkona tuo esille kankaan rakenteen ja pimeä tuo esille värisävyt. Cloud-mallistossa on sekä kaksivärisiä että monivärisiä kankaita.

Suositeltava käyttökohde: koti ja julkitilakäyttö

Viimeistely: Verhokankaat ovat likaahylkivyyskäsiteltyjä. Projektikohteisiin on mahdollista tilata verhot palosuojattuna. Kankaita toimitetaan myös metri- ja rullatavarana.

Ohessa muutama hinta esimerkki. Otathan meihin yhteyttä kun haluat tiedot muista koko vaihtoehdoista ja hintatiedoista.

Verhot valmistetaan Suomessa.

 

Lisätiedot

TUOTE

Paneeli 50x240cm, Paneeli 100x240cm, Paneeli 150x240cm, Paneelivaunu 50cm, Paneelivaunu 100cm, Paneelivaunu 150cm, Paneelikisko 2urainen 200cm, Paneelikisko 2 urainen 400cm