WOODNOTES SAN FRANCISCO MATTO

948,00 2553,00 

San Francisco matto on yhdistelmä erilaisista pysty- ja vaakasuorista raidoista ja alueista, jotka luovat rentoa ja luontevaa tunnelmaa sisustukseen.

Ohessa muutaman koon hintatiedot O ja T viimeistelyllä. Muiden kokojen sekä eri viimeitelyiden hinnat saat ottamalla meihin yhteyttä.

 

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

San Francisco matto on yhdistelmä erilaisista pysty- ja vaakasuorista raidoista ja alueista, jotka luovat rentoa ja luontevaa tunnelmaa sisustukseen. Suunnittelija Ritva Puotila.

Kuosien yhdistelmät, värit ja luonnon materiaali mahdollistavat maton käytön erilaisissa sisustuksissa ja ympäristöissä. San Francisco maton päädyissä on käsinsolmitut hapsut(hapsujen pituus 9 cm), jotka mahdollistavat maton molemminpuolisen käytön. Matto on saatavilla myös kaikilla muilla viimeistelymahdollisuuksillamme. Paperilangan lujuus ja kestävyys ovat peräisin suoraan puukuidusta. Puukuitujen tiiviys ja Woodnotesin paperinarumattojen tiukka kudos takaavat, että paperinarumatto ei kerää pölyä, eikä matosta irtoa pölyä tai kuitua, mikä on tärkeä ominaisuus erityisesti pölyallergikoille. Materiaalit ja väriaineet ovat terveydelle turvallisia. Matot ovat kasvikuiduista kudottuja eikä niissä ole eläinperäisiä viimeistelyaineita, joten matot ovat 100 % vegaanisia.

San Francisco matolle on myönnetty Interior Innovation Iconic Awards 2017 Best of Best-palkinto. Palkinnon myöntää saksalainen muotoilua edistävä organisaation German Design Council

Paperilangan lujuus ja kestävyys ovat peräisin suoraan puukuidusta. Puukuitujen tiiviys ja Woodnotesin paperinarumattojen tiukka kudos takaavat, että paperinarumatto ei kerää pölyä, eikä matosta irtoa pölyä tai kuitua, mikä on tärkeä ominaisuus erityisesti pölyallergikoille. Materiaalit ja väriaineet ovat terveydelle turvallisia. Matot ovat kasvikuiduista kudottuja eikä niissä ole eläinperäisiä viimeistelyaineita, joten matot ovat 100 % vegaanisia.

Antistaattinen. Sopii allergikoille. Pohjaamattomassa matossa suosittelemme liukuesteen käyttöä maton alla. Kudotut paperinarumatot sisältävät likaa hylkivän käsittelyn.

Koot: Matot valmistetaan tilattujen mittojen mukaan. Maksimileveys on 250 cm ja maksimipituus 500 cm.

Suositeltava käyttökohde: koti ja julkitilakäyttö.

Tuotetiedot:  Matot ilman pohjausta 86% paperinaru (kude), 14% puuvilla (loimi). Pohjatut matot 76% paperinaru (kude), 13% puuvilla (loimi), 11% polyesterihuopa (pohjaus)

Viimeistelyt:

O ommeltu reuna

S ommeltu reuna ja pohjaus

H ommeltu reuna ja päätyhapsut

F ommeltu reuna, pohjaus ja päätyhapsut

P kapea kanttaus ja pohjaus

T leveä kanttaus ja pohjaus

K leveä kanttaus

W ommeltu reuna ja leveä päätykanttaus

 

Lisätiedot

koko

140x200cm, 170x240cm, 200x300cm

viimeistely

O ommeltu reuna, T leveä kanttaus ja pohjaus