Skip to main content

Toimistot ja julkiset tilat

Vietämme paljon aikaa arkena toimistoissa, kouluissa tai erilaisissa julkisissa tiloissa. On todella tärkeää, että näissä tiloissa on viihtyisää työskennellä ja oleilla. Se, että työolosuhteet ovat ammattitaidolla suunniteltu ja tehty, vaikuttaa paljon työnlaatuun. Uskomme, että kun ergonomia, viihtyisyys, esteettisyys ja kalusteiden muunneltavuus sekä toimivuus on mietitty huolella, se on myös kustannustehokasta. Kaikki on tyytyväisiä ja hyvä fiilis kantaa pitkälle.

Palveluumme kuuluu kokonaisvaltainen julkitilojen suunnittelu ja kalustus. Teemme jokaiseen kohteeseen sisustussuunnitelman joustavasti tarpeisiin vastaten.

Kalustamme toimistot, koulut, hotellit, lomakohteet, harrastustilat ja muut toimitilat vuosien kokemuksella. Hoidamme kohteet alusta loppuun. Asennus ja huonekalujen kasaus sekä kuljetus kuuluvat tähän.

Julkitilojen kalustamisen mallistomme on Martela kalusteet. Martela on yksi Pohjoismaiden johtavista käyttäjälähtöisiä työ- ja oppimisympäristöjä toteuttavista yrityksistä.

 

Asentaminen

Toimitamme tuotteet oikeaan paikkaan, kasaamme, asettelemme paikoilleen ja viemme pakkausjätteet pois. Anna sisustaminen luotettaviin käsiin.

Yhteistyökumppaneitamme

Arkkitehtitoimisto Hannu Hiltula 
Arcesi Oy, Tila- ja sisustussuunnittelu Tiina Marja Kaislakannas 
Kuusamon Väri ja Sisustus