WOODNOTES FOURWAY MATTO

948,00 2553,00 

Fourways mattomalli on neljän laajan raidan yhdistelmä.

Ohessa muutaman koon hintatiedot O ja T viimeistelyllä. Muiden kokojen sekä eri viimeitelyiden hinnat saat ottamalla meihin yhteyttä.

 

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Fourways mattomalli on neljän laajan raidan yhdistelmä. Suunnittelija Ritva Puotila.

Raidat luovat värileikin, antaen matolle rytmiä ja rakennetta. Fourways matto tuo yksinkertaista, mutta näyttävää geometrista muotoilua moderniin sisustukseen. Mattoja voi myös personoida: värit voidaan sovittaa halutulla tavalla ainutlaatuisiksi väriyhdistelmiksi sisustuksen luonteen mukaisesti. Paperilangan lujuus ja kestävyys ovat peräisin suoraan puukuidusta. Puukuitujen tiiviys ja Woodnotesin paperinarumattojen tiukka kudos takaavat, että paperinarumatto ei kerää pölyä, eikä matosta irtoa pölyä tai kuitua, mikä on tärkeä ominaisuus erityisesti pölyallergikoille. Materiaalit ja väriaineet ovat terveydelle turvallisia. Matot ovat kasvikuiduista kudottuja eikä niissä ole eläinperäisiä viimeistelyaineita, joten matot ovat 100 % vegaanisia.

Etkö löydä täydellistä mallia?
Suunnittele oma Fourways -mattosi!

Paperilangan lujuus ja kestävyys ovat peräisin suoraan puukuidusta. Puukuitujen tiiviys ja Woodnotesin paperinarumattojen tiukka kudos takaavat, että paperinarumatto ei kerää pölyä, eikä matosta irtoa pölyä tai kuitua, mikä on tärkeä ominaisuus erityisesti pölyallergikoille. Materiaalit ja väriaineet ovat terveydelle turvallisia. Matot ovat kasvikuiduista kudottuja eikä niissä ole eläinperäisiä viimeistelyaineita, joten matot ovat 100 % vegaanisia.

Antistaattinen. Sopii allergikoille. Pohjaamattomassa matossa suosittelemme liukuesteen käyttöä maton alla. Kudotut paperinarumatot sisältävät likaa hylkivän käsittelyn.

Koot: Matot valmistetaan tilattujen mittojen mukaan. Maksimileveys on 250 cm ja maksimipituus 500 cm.

Suositeltava käyttökohde: koti ja julkitilakäyttö.

Tuotetiedot:  Matot ilman pohjausta 86% paperinaru (kude), 14% puuvilla (loimi). Pohjatut matot 76% paperinaru (kude), 13% puuvilla (loimi), 11% polyesterihuopa (pohjaus)

Viimeistelyt:

O ommeltu reuna

S ommeltu reuna ja pohjaus

H ommeltu reuna ja päätyhapsut

F ommeltu reuna, pohjaus ja päätyhapsut

P kapea kanttaus ja pohjaus

T leveä kanttaus ja pohjaus

K leveä kanttaus

W ommeltu reuna ja leveä päätykanttaus

Lisätiedot

koko

140x200cm, 170x240cm, 200x300cm

viimeistely

O ommeltu reuna, T leveä kanttaus ja pohjaus