MUOTO COLLECTION LAINE -KAAPPI

2305,00 3425,00 

Laine-sarjan kaapit sopivat hyvin esimerkiksi eteisen, makuuhuoneen tai keittiössä esimerkiksi astiakaappina tai vaihtoehtoisesti liinavaatekaappina.

Laine senkin saat 2:lla ovella tai 2 ovea + 2 laatikkoa.

Mitat l x s x k 100 x 35 x 135 cm.

 

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Laine –kalusteet on tuoteperhe, johon kuuluu vähäeleisiä ja monikäyttöisiä kodin säilytyskalusteita, joiden ilmeeseen tuo keveyttä jalkarakenne.

Laine-sarjan kaapit sopivat hyvin esimerkiksi eteisen, makuuhuoneen tai keittiössä esimerkiksi astiakaappina tai vaihtoehtoisesti liinavaatekaappina. Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, Laine -kaappi kuitenkin suositellaan kiinnittämään turvallisuussyistä seinään. Laine kaapeissa on runsaasti materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit myös valita, haluatko kaappiisi ovet vai ovet ja laatikot. Kepeään jalkarakenteeseen on mahdollista valita musta tai valkoinen väri. Laine-sarjan tuotteita on mahdollista tilata myös erikoismitoilla ja –värityksillä. Laine-sarjassa on laaja valikoima mallivaihtoehtoja.

Laine –kaapin innoittajana on toiminut perinteiset mummolan liinavaatekaapit. Pähkinä pintamateriaalina on hienostunut ja tyylikäs valinta. Kalustetta valmistetaan myös maalattuna ja tammi- tai saarnipinnalla eri pintakäsittelyvaihtoedoilla. Laine kaappiin on mahdollista valita maalipinta, joka on täysin mattapintainen; tässä kalusteessa ei näy sormenjäljet. Mallistossa saatavilla olevat värit: puuteri, harmaa, greige ja valkoinen.

Laine -kalusteet on valmistettu taitavien lisenssivalmistajien käsissä Suomessa. Metalliosat tulevat alihankintana kotimaiselta metallialan yritykseltä. Tuoteperheen ovat suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

Toimitamme kaikki senkit valmiiksi koottuina. Laine kaappi suositellaan kiinnitettäväksi seinään mukana tulevien ruuvien avulla. Ethän anna lasten roikkua tai kiipeillä ovissa, laatikoissa tai hyllyillä.

Mitat l x s x k 100 x 35 x 135 cm.
Jalusta: musta tai valkoinen

Yksi hyllylevy/ovi (hyllyjä on mahdollista tilata lisää)
Huomaathan että viilupintaisissa kalusteissa puukuviointi voi poiketa kuvatusta kalusteesta.

Lisätiedot

VÄRI/MATERIAALI

MAALATTU, SAARNI LV, SAARNI VALKOLAKKA, TAMMI LV, TAMMI VALKOLAKKA, PETSATTU MUSTA SAARNI, MUSTA LAINE-PINTA EDESSÄ, PÄHKINÄ LV

KOKONAISUUS

2 OVEA, 2 OVEA + 2 LAATIKKOA