WOODNOTES SIRO TUOLI KÄSINOJILLA

949,00 1040,00 

Käsinojallisessa Siro tuolissa metallista taivutettu ja nahalla verhoiltu käsinoja kietoutuu kevyen nauhamaisesti tuolin ympärille.

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käsinojallinen Siro tuoli, design Ilkka Suppanen & Raffaella Mangiarotti.

Käsinojallisessa Siro tuolissa metallista taivutettu ja nahalla verhoiltu käsinoja kietoutuu kevyen nauhamaisesti tuolin ympärille jättäen selkänojan kaaren kuin kahvaksi tuoliin. Sopii esimerkiksi ruokapöydän tuoliksi.

Tuotetiedot:

Materiaali Tammirunko, lakattu runko ja käsinoja luonnonvärisellä nahalla tai mustaksi petsattu runko ja käsinoja mustalla nahalla. Vaihtoehtoina ovat puinen tai verhoiltu istuin. Verhoilu on sertifioitua nahkaa. Ei pinottava.

Tammesta materiaalina: Tammen puupinnan kuviovaihtelut ovat yksilöllisiä: ne eivät ole vikoja, vaan ainutlaatuisia ominaisuuksia, joille on luonnolliset puun kasvuun liittyvät taustat ja syyt. Esimerkiksi liekkimäiset, seepraraitaiset kuviot syntyvät puun ytimen ja pinnan yhdistävistä ydinsäteistä, joiden tehtävänä on puun kasvaessa siirtää vettä ja ravinteita rungon sisäosiin.

Koko

4450 Puinen, ilman verhoilua 59 x 52,5 x 78,5 cm

4460 Istuinverhoiltu 59 x 52,5 x 78,5 cm

4459 Musta, ilman verhoilua 59 x 52,5 x 78,5 cm

4469 Musta, istuinverhoiltu 59 x 52,5 x 78,5 cm

 

Lisätiedot

VÄRI

TAMMI LV., MUSTA

ISTUINVERHOILU

PUU, NAHKA