MUOTO COLLECTION LAINE -SENKKI S

1540,00 2020,00 

Näppärän kokoinen pikkusenkki on helposti sijoitettavissa niin eteiseen kuin muihinkin kodin huoneisiin.

Mitat  l x s x k 100x35x75cm.

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Laine –kalusteet on tuoteperhe, johon kuuluu vähäeleisiä ja monikäyttöisiä kodin säilytyskalusteita, joiden ilmeeseen tuo keveyttä jalkarakenne.

Laine-sarjan senkit sopivat hyvin esimerkiksi eteisen tai makuuhuoneen säilytyskalusteeksi tai olohuoneeseen sivutasoksi. Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, joten ne voi sijoittaa myös huoneen keskelle tilaa. Laine-senkeissä on runsaasti eri kokoja ja materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit myös valita, haluatko senkkiisi laatikostot vai ovet. Kepeisiin /Kevyihin jalkarakenteisiin on mahdollista valita musta tai valkoinen väri. Laine-sarjan tuotteita on mahdollista tilata myös erikoismitoilla ja –värityksillä. Laine-sarjassa on laaja valikoima mallivaihtoehtoja.

Laine -senkki S voidaan toteuttaa niin maalattuna sävyt valkoinen,puuteri, harmaa, greige tai hiekka kuin viilupintaisenakin: tammiviilu, saarniviilu, musta saarni, pähkinä tai koivuviilu sekä musta Laine-pinta edessä. Kysy lisää jos mielessäsi on jokin erikoissävy.

Näppärän kokoinen pikkusenkki on helposti sijoitettavissa niin eteiseen kuin muihinkin kodin huoneisiin.

Laine -kalusteet on valmistettu taitavien lisenssivalmistajien käsissä Suomessa. Metalliosat tulevat alihankintana kotimaiselta metallialan yritykseltä. Tuoteperheen ovat suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

Toimitamme kaikki viihdetasot ja senkit valmiiksi koottuina.

Mitat  l x s x k 100x35x75cm.

Lisätiedot

VÄRI/MATERIAALI

MAALATTU, SAARNI LV, SAARNI VALKOLAKKA, TAMMI LV, TAMMI VALKOLAKKA, PETSATTU MUSTA SAARNI, MUSTA LAINE-PINTA EDESSÄ, PÄHKINÄ LV