WOODNOTES PYÖRIVÄ k TUOLI JA k RAHI

1099,00 3609,00 

Monipuolinen pyörivä k tuoli. k rahi muuttaa k tuolin mukavaksi oleskelukalusteeksi.

Hintatiedot Sand kankaalla sekä laippa- tai ristikkojalalla. Muiden verhoiluvaihtoehtojen hinnat saat ottamalla meihin yhteyttä.

 

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käsinojallinen k tuoli design Harri Koskinen. Monipuolinen pyörivä k tuoli mukavilla käsinojilla. k rahi muuttaa k tuolin mukavaksi oleskelukalusteeksi. Kapea laippa- tai ristikkojalkainen rahi sopii käytettäväksi yhdessä sekä kapean että leveän laippa- tai ristikkojalkaisen k tuolin kanssa.

Materiaali Mattakromattu teräslaippa tai ristikkojalka, jossa keinunta ja pyörintämekanismit. Kapean k tuolin teräslaipan tai ristikkojalan voi valita joko mattakromattuna tai mattamustana. Leveä k tuoli valmistetaan vain mattakromatulla teräslaipalla. Istuin ja selkäosan rungot taivutettua kalusteputkea. Vaihdettava päällinen Sand-paperinarupuuvillakangasta, Das-sekoitekangasta (50% PP, 31% polyesteri, 19% puuvilla) tai sertifioitua nahkaa. Sand-kangas on likaahylkivyyskäsitelty. Mahdollisuus valita verhoilu myös Kvadratin Steelcut Trio 3 ja Hallingdal kankaista. Runko käsittää neljä toisistaan irrotettavaa osaa, mikä mahdollistaa tuolin taloudellisen lähetyspakkaamisen. Vaihtopäällisistä tietoa jälleenmyyjiltämme. Käsinojat ovat irrotettavissa.

Sisusmateriaali vanu, solumuovi, vaahtomuovi, pinnoitettu polyesterkangas ja kuitukangas

Vaihtoehdot laippa- tai ristikkojaloilla.

  • leveä pyörivä k tuoli 89x86x97cm, istumakorkeus 41cm.
  • kapea pyörivä k tuoli 72x86x97cm, istumakorkeus 41cm.
  • pyörivä k tuoli käsinojin 88x86x97cm, istumakorkeus 41cm.
  • kapea k rahi 72x53x43cm.

Vaihtopäälliset.

Sand kangas: Ritva Puotila

Materiaali: 70% paperinaru, 30% puuvilla

Paino: 660 g/m2 / Kankaan leveys: 160 cm / Martindale: 50.000

Sand-paperinarupuuvillaverhoilukangas on suunniteltu kodin ja julkiset tilojen huonekaluihin. Kangas on käsitelty likaahylkivyysaineella. Sand-kangas on läpäissyt savuketestin, joten sitä voi käyttää julkisten tilojen verhoilluissa huonekaluissa.

 

Lisätiedot

tuote

leveä pyörivä k tuoli, kapea pyörivä k tuoli, pyörivä k tuoli käsinojilla, k rahi