WOODNOTES LINE IN/OUT MATTO

447,00 4256,00 

Line (Viiva) on Woodnotesin klassikkomalli.

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Line (Viiva) on Woodnotesin klassikkomalli, design Woodnotes design team.

Ohuet viivat rytmittävät pinnan 5 cm välein. Woodnotes in/out-matot sopivat kaikkiin kosteisiin olosuhteisiin sekä sisäkäyttöön. Kosteuden kestävä materiaali mahdollistaa maton käytön erityisesti ulkotiloissa esim. terasseilla, parvekkeilla ja uima-allasalueilla. Woodnotesin in/out-maton tuntu on pehmeä ja siksi se on ihanteellinen vapaa-ajan käyttöön. Kosteuden kestävyyden lisäksi matolla on värien korkea auringonvalon kestävyys ja matto kestää sekä meriveden suolaisuuden että uima-altaan kloorin. Malliston värit ovat neutraaleja. Ominaisuuksiensa vuoksi Woodnotesin in/out-matot sopivat hyvin myös sisätilakäyttöön esim. keittiöön, eteiseen, kylpyhuoneen ja saunan pukeutumistiloihin. Tiukkaan kudotun maton pinnan ja materiaalivalinnan ansiosta Woodnotesin in/out matto sopii pölyallergikoille

VIIMEISTELY- JA TUOTETIEDOT

Matto on 100% polypropeenikuitua, jonka tuntu on villamaisen lämmittävä. Värit ovat pysyviä. Materiaali ja väriaineet ovat terveydelle turvallisia. Materiaalilla on korkea suorituskyky ulkona ja muissa ympäristöissä. Materiaali on pestävä ja 100% kierrätettävissä. Älä jätä tuotetta kuitenkaan veteen pitkäksi aikaa. Anna kastuneen tuotteen kuivua kunnolla. Polypropeenikuitu ei ole joustava kuten monet muut kuidut, eikä palaudu painaumista eikä rypyistä itsestään esim. jalanjäljet. Voit silottaa painaumat kädellä pyyhkäisemällä. Uuden tai puhtaan maton voit suojata likaahylkivyysaineella. Voimakkaasti auringon paahteisella terassilla tummien mattojen pinta tuntuu kuumemmalta kuin vaaleiden mattojen pinta. In/Out-matot ovat saatavilla vain neliön/ suorakaiteen muotoisina.

U ommeltu reuna ja kapea päätykantti
Koot: Matot valmistetaan tilattujen mittojen mukaan. Maksimileveys on 3 m ja maksimipituus 10 m.
Materiaali: 100% polypropeeni
Viimeistely: Reunaommel ja kapea päätykantti (2,5 cm). Kanttausnauha on polypropeenia ja värejä on neljä: keltainen, laivaston sininen, meleerattu harmaa ja grafiitti.
Paino: n. 1,50 kg/m2
Paksuus: 4 mm
Suositeltava käyttöalue: Koti- ja kevyt julkitila sisä- ja ulkokäyttö
Reunaommellut ulkotilanmatot kapealla päätykantilla on tarkoitettu molemmin puolin käytettäviksi. Pohjaamattomassa matossa suosittelemme liukuesteen käyttöä maton alla.
S ommeltu reuna, pohjaus ja kapea päätykanttaus
Koot: Matot valmistetaan tilattujen mittojen mukaan. Maksimileveys on 3 m ja maksimipituus 10 m.
Materiaali: 84% polypropeeni, 16 % polyesteri (pohjaus)
Viimeistely: Reunaommel, pohjaus ja päätykanttaus (2,5 cm). Kanttausnauha on polypropeenia ja värejä on neljä: keltainen, laivaston sininen, meleerattu harmaa ja grafiitti.
Paino: n. 1,70 kg/m2
Paksuus: 6 mm
Suositeltava käyttöalue: Koti- ja kevyt julkitila sisäkäyttö

 

Lisätiedot

koko

80x200cm, 140x200cm, 170x240cm, 200x300cm, 250x350cm, 300x400cm

viimeistely

U ommeltu reuna ja kapea päätykantti, S ommeltu reuna, pohjaus ja kapea päätykantti