ADEA PLATEAU OVAL 120*60

1765,00 

Plateau on yhtä aikaa sekä käytännöllinen sohvapöytä että kiinnostava, muotojen ja värien kontrasteilla leikittelevä design-esine.

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Kuvaus

Plateau on yhtä aikaa sekä käytännöllinen sohvapöytä että kiinnostava, muotojen ja värien kontrasteilla leikittelevä design-esine.

Marmorikannet ovat aina uniikkeja, sillä marmori on ikivanhaa eläväpintaista vuosituhansien aikana muodostunutta luonnonkiveä, joka tuo tilaan maanläheisen elementin ja sykähdyttää ajattomalla kauneudellaan.

Monipuolinen Plateau-tuoteperhe on valikoima eri kokoisia, korkuisia ja muotoisia sohvapöytiä; valittavissa on muotoja pyöreästä ovaaliin ja neliöstä suorakaiteeseen. Pyöreän muotoisia pöytiä on saatavilla myös puisella tarjotintasokannella.

Plateau ovaali 100*60, marmoriväri white carrara, black marguinia, emperador dark, alkaen 1 765,00

Pöytä

  • Kansi: Marmori. Marmori on luonnonmateriaali joten jokainen kivi on erilainen. Kuvien ja myymälämallien kivet ovat värin esimerkkejä. Tilattavan tuotteen kivi voi olla erilainen kuvioltaan ja pinnaltaan.
  • Jalat: Pulverimaalatut metallijalat.

Toimitus

  • 40LT, 42LT, 58LT ja 60LT hinta sisältää puisen alatason.
  • Kaikkiin pöytiin mahdollista kiinnittää lisävarusteena saatava pöytäkannen yläpuolelle tuleva lisätaso, jossa puutarjotin. 100 x 60 pöytään mahdollista asentaa tämä taso kahteen nurkkaan (vasen / oikea) samassa päädyssä.
  • Plateau-pöydät toimitetaan kahdessa erillisessä pakkauksessa.