MUOTO COLLECTION LAINE -YÖPÖYTÄ

650,00 790,00 

Laine-sarjan yöpöydät sopivat hyvin makuuhuoneen yöpöydäksi, eteiseen lipastoksi tai olohuoneeseen pieneksi säilytystilaksi.

Mitat 40x36x55 tai 65 cm.

 

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Laine –kalusteet on tuoteperhe, johon kuuluu vähäeleisiä ja monikäyttöisiä kodin säilytyskalusteita, joiden ilmeeseen tuo keveyttä jalkarakenne.

Laine-sarjan yöpöydät sopivat hyvin makuuhuoneen yöpöydäksi, eteiseen lipastoksi tai olohuoneeseen pieneksi säilytystilaksi. Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, joten ne voi sijoittaa myös huoneen keskelle tilaa. Laine-yöpöydissä on kaksi eri korkeutta 55 ja 65cm ja materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit myös valita, haluatko senkkiisi laatikostot vai ovet. Kepeisiin /Kevyihin jalkarakenteisiin on mahdollista valita musta tai valkoinen väri. Laine-sarjan tuotteita on mahdollista tilata myös erikoismitoilla ja –värityksillä. Laine-sarjassa on laaja valikoima mallivaihtoehtoja.

Kaluste on täysin mattapintainen; tässä kalusteessa ei näy sormenjäljet. Saatavilla maalattuna: puuteri, harmaa, valkoinen, maalatuissa laatikoston sisäosa tammiviilutettu. Laine -yöpöytä voidaan toteuttaa myös viilupintaisena: tammiviilu, saarniviilu, musta saarni, pähkinä tai koivuviilu.

Laine -kalusteet on valmistettu taitavien lisenssivalmistajien käsissä Suomessa. Metalliosat tulevat alihankintana kotimaiselta metallialan yritykseltä. Tuoteperheen ovat suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

Toimitamme kaikki yöpöydät, viihdetasot ja senkit valmiiksi koottuina.

Mitat 40x36x55 tai 65 cm.

Lisätiedot

VÄRI/MATERIAALI

MAALATTU, SAARNI LV., SAARNI VALKOLAKKA, TAMMI LV, TAMMI VALKOLAKKA, PETSATTU MUSTA SAARNI, MUSTA LAINE-PINTA EDESSÄ, PÄHKINÄ LV

KORKEUS

55CM, 65 CM