MUOTO COLLECTION LAINE -VIIHDETASO M

2245,00 3670,00 

Laine -viihdetaso M, matala malli.

Mitat l x s x k 180 x 40 x 40 cm.

 

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Laine –kalusteet on tuoteperhe, johon kuuluu vähäeleisiä ja monikäyttöisiä kodin säilytyskalusteita, joiden ilmeeseen tuo keveyttä jalkarakenne.

Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, joten ne voi sijoittaa myös huoneen keskelle tilaa. Laine -viihdetasoissa on runsaasti eri kokoja ja materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit myös valita, haluatko viihdetasoosi laatikostot vai ovet. Kepeisiin /Kevyihin jalkarakenteisiin on mahdollista valita musta tai valkoinen väri. Laine -sarjan tuotteita on mahdollista tilata myös erikoismitoilla ja –värityksillä. Laine-sarjassa on laaja valikoima mallivaihtoehtoja.

Laine -viihdetaso M, matala malli on saatavilla maalattuna: puuteri, harmaa, valkoinen sekä viilutettuna; saarni ja tammi eri pintakäsittelyvaihtoedoilla.

Laine -kalusteet on valmistettu taitavien lisenssivalmistajien käsissä Suomessa. Metalliosat tulevat alihankintana kotimaiselta metallialan yritykseltä. Tuoteperheen ovat suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

Toimitamme kaikki viihdetasot ja senkit valmiiksi koottuina.

Mitat l x s x k 180 x 40 x 40 cm.

Lisätiedot

VÄRI/MATERIAALI

MAALATTU, SAARNI LV, SAARNI VALKLAKKA, TAMMI LV, TAMMI VALKOLAKKA, PETSATTU MUSTA SAARNI, MUSTA LAINE-PINTA EDESSÄ, PÄHKINÄ LV

KOKONAISUUS

3 OVEA, 2 OVI + 1 LAATIKKO, 1 OVI 2 LAATIKKOA, 3 LAATIKKOA