MUOTO COLLECTION LAINE -SENKKI L

2315,00 3105,00 

Laine -senkeissä on mahdollista valita pinnoite, joka on täysin mattapintainen.

Laine senkin saa 4 isoa ovea, 3 isoa ovea + 2 pientä ovea tai 2 isoa ovea + 4 pientä ovea.

Mitat l x s x k 160 x 35 x 85 cm.

 

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Laine –kalusteet on tuoteperhe, johon kuuluu vähäeleisiä ja monikäyttöisiä kodin säilytyskalusteita, joiden ilmeeseen tuo keveyttä jalkarakenne.

Laine-sarjan senkit sopivat hyvin esimerkiksi eteisen tai makuuhuoneen säilytyskalusteeksi tai olohuoneeseen sivutasoksi. Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, joten ne voi sijoittaa myös huoneen keskelle tilaa. Laine-senkeissä on runsaasti eri kokoja ja materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit myös valita, haluatko senkkiisi laatikostot vai ovet. Kepeisiin /Kevyihin jalkarakenteisiin on mahdollista valita musta tai valkoinen väri. Laine-sarjan tuotteita on mahdollista tilata myös erikoismitoilla ja –värityksillä. Laine-sarjassa on laaja valikoima mallivaihtoehtoja.

Laine -senkeissä on mahdollista valita pinnoite, joka on täysin mattapintainen; tässä kalusteessa ei näy sormenjäljet. Saatavilla myös maalattuna: puuteri, harmaa, valkoinen, maalatuissa laatikoston sisäosa tammiviilutettu.

Laine -kalusteet on valmistettu taitavien lisenssivalmistajien käsissä Suomessa. Metalliosat tulevat alihankintana kotimaiselta metallialan yritykseltä. Tuoteperheen ovat suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

Toimitamme kaikki viihdetasot ja senkit valmiiksi koottuina.

Mitat l x s x k 160 x 35 x 85 cm.

Lisätiedot

VÄRI/MATERIAALI

MAALATTU, SAARNI LV, SAARNI VALKOLAKKA, TAMMI LV, TAMMI VALKOLAKKA, PETSATTU MUSTA SAARNI, MUSTA LAINE-PINTA EDESSÄ, PÄHKINÄ LV

KOKONAISUUS

4 ISOA OVEA, 3 ISOA OVEA + 2 PIENTÄ OVEA, 2 ISOA OVEA + 4 PIENTÄ OVEA