ADEA PLATEAU 42 LT

981,00 

Plateau on yhtä aikaa sekä käytännöllinen sohvapöytä että kiinnostava, muotojen ja värien kontrasteilla leikittelevä design-esine.

Marmorikannet ovat aina uniikkeja, sillä marmori on ikivanhaa eläväpintaista vuosituhansien aikana muodostunutta luonnonkiveä

Haluatko lisätietoa?

HUOM! Olethan hyväksynyt evästeet, muuten lomake ei lähde? Pääset hyväksymään, klikkaamalla sivun alaosassa evästeasetukset

Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja sopimusehdot sekä Yksityisyyden suojan.

Kuvaus

Plateau on yhtä aikaa sekä käytännöllinen sohvapöytä että kiinnostava, muotojen ja värien kontrasteilla leikittelevä design-esine.

Marmorikannet ovat aina uniikkeja, sillä marmori on ikivanhaa eläväpintaista vuosituhansien aikana muodostunutta luonnonkiveä, joka tuo tilaan maanläheisen elementin ja sykähdyttää ajattomalla kauneudellaan.

Monipuolinen Plateau-tuoteperhe on valikoima eri kokoisia, korkuisia ja muotoisia sohvapöytiä; valittavissa on muotoja pyöreästä ovaaliin ja neliöstä suorakaiteeseen. Pyöreän muotoisia pöytiä on saatavilla myös puisella tarjotintasokannella.

Plateau pyöreä 42LT h=55 marmoriväri white carrara, black marguinia, emperador dark, alkaen 981,00 €

 

Pöytä

  • Kansi: Marmori. Marmori on luonnonmateriaali joten jokainen kivi on erilainen. Kuvien ja myymälämallien kivet ovat värin esimerkkejä. Tilattavan tuotteen kivi voi olla erilainen kuvioltaan ja pinnaltaan.
  • Jalat: Pulverimaalatut metallijalat.

Toimitus

  • 40LT, 42LT, 58LT ja 60LT hinta sisältää puisen alatason.
  • Kaikkiin pöytiin mahdollista kiinnittää lisävarusteena saatava pöytäkannen yläpuolelle tuleva lisätaso, jossa puutarjotin. 100 x 60 pöytään mahdollista asentaa tämä taso kahteen nurkkaan (vasen / oikea) samassa päädyssä.
  • Plateau-pöydät toimitetaan kahdessa erillisessä pakkauksessa.